Informe sobre el Mercat Social de l’Hospitalet 2020-2021

L’informe sobre el mercat social d’aquesta convocatòria 2020-21 ha estat elaborat per l’Ateneu Cooperatiu la Col·lectiva amb la col·laboració de Pam a Pam i la Xarxa d’Economia Solidària. Més enllà del marc introductori del context i els criteris de Pam a Pam, consta de tres parts ben diferenciades:

  • Les pràctiques transformadores de l’ESS de l’Hospitalet on s’avalua el compliment de criteris de Pam a Pam per tal de veure quines són les pràctiques transformadores de les entitats de l’economia solidària a l’Hospitalet de Llobregat entre novembre de 2020 i octubre de 2021.
  • Diagnosi de l’estat dels menjadors escolars a l’Hospitalet on es testa l’estat de l’alimentació agroecològica en els menjadors escolars de la ciutat durant el primer i segon trimestre de 2021.
  •  “Vienen a quitarnos el trabajo”:
    • Aproximació al comerç migrant, on es fa una aproximació de l’ESS al comerç migrant del barri de Collblanc-Torrassa per tal de detectar “valors” o “bones pràctiques” no recollides al Pam a pam. Aquesta primera fase forma part d’un full de ruta on es generarà un segell que sigui eina de visibilització i promoció econòmica del comerç migrant.
    • Diagnosi i propostes de dignificació de les cures a L’Hospitalet, on es visibilitzen les condicions laborals de les treballadores de la llar que tenen alguna relació amb la Taula de Cures, i on es comparteixen millores per la situació de les cures al territori.

Finalment hi haurà un capítol amb les conclusions i reptes de futur que s’extreuen de tots tres capítols per tal de poder definir les futures línies de treball de l’Ateneu La Col·lectiva.

Pots consultarl’informe sencer aquí:

 

MercatSocial_LH_2021_V3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *