Quadern d’estudi 35… properament!

Durant l’edició d’enguany de La Col·lectiva – l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet i com a part de la feina desenvolupada en l’eix Memòria i Cultura Cooperativa, hem treballat conjuntament amb el CELH (Centre d’Estudis de l’Hospitalet) en la redacció i l’edició del Quadern d’estudi 35.

Alguns dels textos que hi podeu trobar són Aproximació a la història del cooperativisme a l’Hospitalet, Construint alternatives: els reptes de l’ESS a l’Hospitalet, o Cap a on ens imaginem que va el cooperativisme a l’Hospitalet?. A més d’una sèrie d’entrevistes a les cooperatives de La Redentora, El Respeto Mutuo, la Cooperativa de Vivienda Obrera de la Bomba, el CE Jaume Balmes o la gestoria cooperativa de recent creació i acompanyada per La Col·lectiva, Ekonomikon.

Ara per ara, el document es troba en fase d’impressió i esperem tenir-lo molt aviat entre les nostres mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *