Llibres d’Economia Social per celebrar la Diada de Sant Jordi

La Col·lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet de Llobregat, vol sumar-se a les celebracions de la Diada de Sant Jordi 2021 amb un seguit de recomanacions literàries i visibilitzant el primer dia del llibre i la rosa de la llibreria cooperativa Espai Llavors, projecte acompanyat per La Col·lectiva que, a banda del seu establiment, tindrà una parada a la plaça del Mercat de Collblanc. A la llibreria Llavors, també hi haurà roses en venda solidària en favor de MUET, Mujeres Unides Entre Tierres, associació resident a l’espai i viver cooperatiu l’Espora, al mateix local ubicat al carrer Llobregat, 66 de Collblanc, l’Hospitalet.

Durant les últimes setmanes, hem pogut xerrar sobre diferents temes al voltant de les presentacions d’alguns llibres vinculats al món de l’Economia Social i Solidària i feminisme. Fem un recopilatori d’aquests títols que poden ser un bon regal de Sant Jordi.

Economia Solidària i Feminista’, diverses autores. Editorial Pol·len i amb el suport de la XES de Catalunya (Xarxa Economia Social)

La presentació que vam fer a l’Hospitalet el passat 11 de març va comptar amb la participació de la co-autora Tariana Salazar, Mar Carrera de Pol·len Edicions i Norma Véliz Torresano, tècnica de La Col·lectiva i membre de MUET. 

Vídeo resum de la xerrada:

Metamba Miago. Varies autores i editat per Deborah Ekoka de United Minds. Converses sobre experiències personals i professionals de dones afrodescendents. 

La presentació que vam realitzar des de La Col·lectiva, el passat 26 de març, va comptar amb la participació de Deborah Ekoka, editoria, i les co-autores Desirée Bela-Lobedde i Agnès Essonti i es va centrar en analitzar com impulsar projectes col·lectius i generació d’economies des de la comunitat de dones afrodescendents.

 

L’Economia Social i Solidària a Catalunya. Fonaments teòrics i reptes estratègics. Autors: Jordi Estivill i lvan Miró. Editorial Icaria.

La presentació que es va dur a terme a l’Hospitalet de Llobregat el 9 d’abril va reunir als dos autors i es va obrir una conversa sobre la història i canvis dins del cooperativisme català.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *