Agafa Aire! pren-te temps pel teu projecte

Des de La Col·lectiva engeguem un nou programa d’acompanyament gratuït dissenyat a mida per a les associacions i entitats del Tercer Sector de l’Hospitalet:

Agafa Aire! pren-te temps pel teu projecte

Aquest any, arran la Covid19, som moltes les cooperatives, associacions, organitzacions i projectes col·lectius de l’Hospitalet de Llobregat que s’han vist tensats, impactats per la crisi econòmica d’una manera o l’altra. Però sobretot, travessats per les problemàtiques humanes. Hem passat mals moments fent números, redefinint processos de feina, coordinant-nos des de la pantalla…

Aquest moment ens ha afectat a totes i des de l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet volem oferir recursos perquè Agafis Aire!, i dediques el temps i atenció al teu projecte i a les persones formeu part d’aquest. Estem en un context de transició i cal aturar-se per confirmar o canviar el rumb.

La principal diferència d’aquesta proposta, d’Agafa Aire, és oferir un mix de formacions i sessions d’assessorament definides després de sentir en quina situació us trobeu. És a dir, ajustem el programa perquè sigui personalitzat.

Aquesta diagnosi i full de ruta de cada projecte serà dissenyat per Alquimia Social, entitat agrupada a l’edició 2020-21 de l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet de Llobregat i amb una llarga trajectòria fent assessorament emprenedoria social i a iniciatives d’economia social i solidària.

Entre les qüestions que us oferim a les associacions i entitats locals interessades a aquest nou programa estaran: com idear noves línies d’ingressos i trobar ajuts interessants, com afrontar el treball en equip en temps de crisis, com cuidar-nos dins les nostres organitzacions/resol de conflictes en temps durs o com reforçar la seva sostenibilitat. La part de gestió econòmica i organitzativa, també tindrà un espai per determinats projectes o necessitats detectades.

Pots incriure’t aquí per demanar més informació: suport@ateneulh.coop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *