I Taula Territorial: Quina ciutat volem?

Des de la Col•lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet de Llobregat, volem convidar a totes les persones, veïnes, entitats i projectes de l’Economia Social i Solidària a participar en la I Taula Territorial d’aquesta nova edició 2020-2021 de La Col·lectiva. 
La trobada tindrà lloc el proper divendres 12/03 a les 10 hores i serà en format digital ja que creiem que, per tal de respectar les mesures de seguretat, però també buscant la màxima afluència d’iniciatives de l’ESS, el més segur és utilitzar la plataforma Zoom. 
 
En aquesta ocasió, proposem una Taula Territorial breu, on les entitats i veïnes puguem expressar com ens sentim respecte a la situación actual i de quina manera estem treballant. Un dels principals objectius d’aquesta trobada sectorial és posar al centre la importància de les cures (no només reproductives) a les nostres llars, a les nostres empreses i entitats i en general, a la nostre ciutat. 
 
En la segona part, hem preparat una dinàmica titulada “Quina ciutat volem?” on seguirem pensant sobre les necessitats que tenim a l’Hospitalet i proposarem accions aterrades per satisfer-les des de l’Economia Social i Solidària. Us podeu inscriure a la sessió en aquest link: https://serveis.ateneulh.coop/program/i-taula-territorial-2020-2021
 
Us animem a participar-hi i a sumar les vostres idees respecte a l’Economia Social i el cooperativisme a l’Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *