Segell Coop per a gestories Aquí assessorem l’Economia Social

A la Xarxa d’Ateneus de Catalunya seguim intercooperant. Ara més que mai ens unim per oferir respostas col·lectives a reptes compartits. D’aquesta mirada sorgeix una proposta de formació específica, adreçada a oferir a gestories i assessories dels nostres territoris i municipis, una proposta formativa per aprofundir i especialitzar-se en l’Economia Social i Solidària i ser referents en aquesta matèria cap a l’atenció de cooperatives, associacions o entitats de l’ESS:

Un total de 8 ateneus cooperatius ens hem coordinat per oferir aquest itinerari formatiu gratutït, conjunt i online, que permet l’obtenció un cop realitzat, del Segell sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa: Aquí assessorem l’Economia Social

La formació estarà a càrrec de tres cooperatives amb una llarga trajectoria i experiència a l’Economia Social i la gestió cooperativa: Gracer Coop, Facto Cooperativa i La Qperativa. 

Les sessions formatives online i es portaran a terme els dies 25 de febrer, 2, 4, 9 i 11 de març. Els i les professionals de les gestories i les assessories poden incriure-se gratuitament al següent enllaç.

Aquí pots ampliar els continguts de l’Itinerari gestories conjunta.

Els Ateneus Cooperatius són una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social d’aquest territori i amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d’economia transformadora que dona resposta a les necessitats del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *