Passos a seguir per la contractació de gent migrada des de l’ESS

Davant l’emergència sanitària provocada pel COVID19 a tot el món, centenars de temes han sortit a la llum com a necessaris i fins i tot urgents de tractar. La regularització de persones a l’estat espanyol és un d’ells.

L’Hospitalet de Llobregat és la segona ciutat de tot Catalunya amb major índex de persones migrants i d’orígens diversos després de Barcelona, ​​per tant apel·lem a la construcció d’una societat acollidora, solidària, lliure d’estereotips o prejudicis, amb la finalitat d’afermar la solidaritat i el respecte mutus.

Sempre hem tractat de fer evidents les violències institucionals de les què són víctimes les persones que per diverses raons han migrat. Per això, com Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, vam veure de gran importància la creació d’un material sobre els passos a seguir per la contractació de persones migrades des de l’economia social i solidària i per tant, per a la seva regularització.

 

Es tracta d’un document informatiu amb instruccions a seguir per part de la persona migrada i de l’empresa, associació o cooperativa per tal de regularitzar la situació de la persona migrada a l’Estat espanyol. El material originalment es va crear en català i s’ha traduït al castellà, àrab, hindi, wolof i bengalí.

Podeu trobar les diferents versions en aquests enllaços:

ÁRABE_CAT

ESPAÑOL_CAT

BENGALI_CAT

WOLOF_CAT

HINDI_CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *