III Taula Territorial de La Col·lectiva 2019-2020

Des de La Col·lectiva volem convidar a les persones, veïnes, iniciatives i col·lectius de la ciutat de L’Hospitalet, pròximes a l’ESS, a participar en la III Taula Territorial de La Col·lectiva 2019-2020, el proper divendres 30 d’octubre a les 10 hores. 

En aquesta ocasió i arran de la situació derivada de la Covid19, proposem una trobada virtual per tal de respectar totes les mesures de seguretat i no haver de limitar l’afluència de persones. La trobada es portarà a terme a la plataforma Zoom, al següent enllaç per a unirse a la reunió:
https://zoom.us/j/96119684388

La Taula Territorial de l’Economia Social i Cooperativa, és un espai de trobada que es convoca de manera periòdica per part de la Col•lectiva l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet i on l’Economia Social i Solidària es troba per a compartir les seves inquietuds sobre la situació de la ciutat de l’Hospitalet i del sector, així com traçar sinergies i reptes compartits.

L’objectiu principal d’aquesta trobada és donar a conèixer la feina que hem estat fent durant aquesta tercera edició de l’Ateneu Cooperatiu La Col·lectiva. Així doncs, començarem amb una obertura institucional amb la Generalitat, l’AMB i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Presentarem el Laboratori de Projectes CultiuCoop, així com les entitats i iniciatives que formen part del nostre catàleg de Bones Pràctiques.

Un altre punt important d’aquest tercera Taula Territorial serà la presentació de la diagnosi que hem realitzat donada la situació excepcional que hem viscut tots i totes, així com la diagnosi general de l’ESS i el cooperativisme a L’Hospitalet. Per últim, plantejarem entre totes alguns dels reptes de cara a la propera edició de La Col·lectiva.

Us animem a participar-hi i a sumar-hi la vostra. Trobareu el formulari d’inscripció a continuació.

III Taula Territorial
Si voleu assistir a aquest esdeveniment, empleneu aquest formulari i rebreu el link de la sessió al vostre correu. Totes les formacions, tallers, xerrades o esdeveniments de La Col·lectiva son OBERTS i GRATUÏTS per a totes les persones i cap camp d'aquest formulari serà un factor excloent de la participació. Us demanem tota aquesta informació per a acreditar la participació a les nostres activitats davant les administracions que aporten recursos per a la seva realització.
La participació en les activitats del programa d'Economia Social (com les que organitza La Col·lectiva) està subjecta a un seguit de condicions que entre altres aspectes recullen el tractament que es farà de les vostres dades segons la nova Llei del RGPT i el permís per utilitzar la vostra imatge per a arxiu i difusió de l'activitat, i mai amb cap ús comercial. Us demanem tota aquesta informació per a acreditar la participació a les nostres activitats davant les administracions que aporten recursos per a la seva realització. Totes les formacions, tallers, xerrades o esdeveniments de La Col·lectiva son OBERTS i GRATUÏTS per a totes les persones i cap camp d'aquest formulari serà un factor excloent de la participació.
Veure termes i condicions: https://aracoop.coop/politica-de-privacitat-i-dades
Veure condicions de participació: https://aracoop.coop/condicions-de-participacio-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *