Acte Internacionalització

Des de L’Ateneu Cooperatiu La Col·lectiva us presentem una xerrada tertúlia sobre les possibilitats que l’economia social té per obrir-se al món, per internacionalitzar la seva activitat. Comptarem amb la presència de la Paula Santarén, Gestora de Projectes Internacionals de l’Economia Social, de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa – ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.

Parlarem sobre el programa d’internacionalització de l’economia social que ACCIÓ està desenvolupant, comentarem en quin punt de maduresa han de trobar-se els projectes per accedir-hi, repassarem tant els principals objectius del programa (accés a finançament europeu, cerca d’aliances i clients internacionals, etc.) com els seus mecanismes de funcionament.
I, per sobre de tot, intentarem resoldre tots els dubtes que puguin sorgir durant la sessió. Per saber-ne més sobre aquets programa podeu revisar la informació d’Aracoop Internacional.
La data serà el proper dilluns 26 d’octubre de 18 a 19:30 hores, en format online. Trobareu el formulari d’inscripció a continuació.

 

La participació en les activitats del programa d'Economia Social (com les que organitza La Col·lectiva) està subjecta a un seguit de condicions que entre altres aspectes recullen el tractament que es farà de les vostres dades segons la nova Llei del RGPT i el permís per utilitzar la vostra imatge per a arxiu i difusió de l'activitat, i mai amb cap ús comercial. Us demanem tota aquesta informació per a acreditar la participació a les nostres activitats davant les administracions que aporten recursos per a la seva realització. Totes les formacions, tallers, xerrades o esdeveniments de La Col·lectiva son OBERTS i GRATUÏTS per a totes les persones i cap camp d'aquest formulari serà un factor excloent de la participació.
Veure termes i condicions: https://aracoop.coop/politica-de-privacitat-i-dades
Veure condicions de participació: https://aracoop.coop/condicions-de-participacio-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *