Ruta en bicicleta Memòria Agroecològica de L’Hospitalet

La bicicleta potser és el millor mitjà de transport per descobrir els racons i riquesa biològica del Delta del Llobregat i de la seva zona agrícola al Parc Agrari del Baix Llobregat. Per això us proposem participar en una ruta guiada, amb les companyes de LH en bici i d’altres persones amb visió naturalista, urbanística i de memòria de la zona, amb la qual conèixer espais naturals del nostre entorn proper i les últimes zones de cultiu al municipi de l’Hospitalet de Llobregat.

Durant la bicicletada, els companys i companyes de LH en Bici, també oferiran consells i recomanacions de circulació viaria en bicicleta per ciutat i per camins agraris.

L’objectiu d’aquesta sortida és gaudir de la natura del nostre entorn proper i mostrar la mobilitat sostenible com a eina per a protegir i recuperar aquests indrets naturals, tan propers com desconeguts per a molts veïns i veïnes de l’Hospitalet de Llobregat.

Arran les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, les places són limitades i cal inscripció prèvia a aquí: http://ateneulh.coop/agroecolh

Un cop confirmada la reserva, es contactarà per explicar el punt de trobada de la marxa ciclista per la zona natural al voltant del Llobregat.

Taller obert d’autoreparació

Tanmateix, durant tota la setmana del 5 al 9 d’octubre, LH en Bici oferirà el taller obert, adreçat a aprendre com autoreparar les bicicletes. El Taller romandrà obert entre les 17 i les 21 hores a l’adreça: Av.d’Europa, 176 (Casa Huelva de Bellvitge).

El taller d’autoreparació és una de les propostes del projecte LH en Bici, projecte amb voluntat cooperativa acompanyat de La Col·lectiva. L’objectiu: oferir formació, eines i espai perquè la gent pugui autoreparar petites coses de la bicicleta per així fer més accessible l’ús de la bici com a mitjà de transport per a tothom. I és que recuperar bicicletes en desús i donar-los una nova vida és una altra activitat dins d’aquest taller on també es desenvolupen tallers per començar a muntar en bicicleta, tallers en conducció viària en bicicleta o es preparen rutes temàtiques com a aquesta que proposem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *