Nous tallers formatius Setembre i Octubre 2020

Tornen els curs de formació de La Col·lectiva. Al calendari de setembre/ocubre de 2020 hi ha propostes com ara Màrqueting, Administració i fiscalitat bàsica, Subvencions o Cures i sostenibilitat d’equips.

Aquesta nova proposta d’itinerari formatiu vol apropar l’economia social a les organitzacions, empreses i ciutadania de l’Hospitalet, així com oferir eines pràctiques a projectes de l’Economia Social del municipi. Mitjançant tallers de 2-3 hores cadascun, articulats amb metodologies col·laboratives i amb els continguts cuidats, intenten donar resposta a necessitats ja detectades a col·lectius de la ciutat i/o a projectes de cooperatives als que hem acompanyat fins al moment.

Donat l’estat d’incertesa general degut a les normatives i mesures en matèria de seguretat sanitària, el lloc i format dels curs, presencial o virtual, està subjecte a possibles modificacions o actualitzacions. Però es prioritzarà el format presencial a un equipament de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat. Actualitzarem la informació tan aviat ens sigui possible.

Pots apuntar’te al següent formulari al curs o cursos que més t’agradin (trobaràs una petita explicació sota el formulari). Totes les sessions formatives de La Col·lectiva són obertes i gratuites.

Tallers Setembre/Octubre 2020 La Col·lectiva
Si voleu assistir a qualsevol de les propostes formatives, si us plau, empleneu aquest formulari i rebreu el link de la sessió corresponent al vostre correu. Totes les formacions, tallers, xerrades o esdeveniments de La Col·lectiva son OBERTS i GRATUÏTS per a totes les persones i cap camp d'aquest formulari serà un factor excloent de la participació. Us demanem tota aquesta informació per a acreditar la participació a les nostres activitats davant les administracions que aporten recursos per a la seva realització.
La participació en les activitats del programa d'Economia Social (com les que organitza La Col·lectiva) està subjecta a un seguit de condicions que entre altres aspectes recullen el tractament que es farà de les vostres dades segons la nova Llei del RGPT i el permís per utilitzar la vostra imatge per a arxiu i difusió de l'activitat, i mai amb cap ús comercial. Us demanem tota aquesta informació per a acreditar la participació a les nostres activitats davant les administracions que aporten recursos per a la seva realització. Totes les formacions, tallers, xerrades o esdeveniments de La Col·lectiva son OBERTS i GRATUÏTS per a totes les persones i cap camp d'aquest formulari serà un factor excloent de la participació.
Veure termes i condicions: https://aracoop.coop/politica-de-privacitat-i-dades
Veure condicions de participació: https://aracoop.coop/condicions-de-participacio-2

Taller Administració i fiscalitat bàsica de les cooperatives

Com evitar problemes amb Hisenda i Seguretat Social. Com portar les comptes al dia, com dissenyar processos administratius d’entitats.

Mitjançant format LAB s’abordaran casos pràctics dels projectes que hi participin, demanant una petita concreció prèvia dels mateixos. 

Taller Subvencions de les cooperatives

Introducció al món de les subvencions i recorregut per quines, quan, per què i a qui s’adrecen aquestes subvencions. Format LAB.

Taller Màrqueting al món de les cooperatives

Eines per avaluar ecosistemes de projectes que comencen o com analitzar noves lineas de negoci.

Taller Cures i sostenibilitat d’equips (esfera organitzativa)

Estils diversos d’organització grupal. Eines per treballar en grup i implementar tot això que volem fer sense patir. Reunions i nivels de decisions. Comunicació interna.

Cures i sostenibilitat d’equips (esfera relacional)

Com dissenyar espais d’escolta i feedback. Eines per parlar de poder, rols i dinàmiques dins del grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *