Noves formacions online al juliol: eines digitals i programa ACOL

La Col·lectiva no atura la seva activitat a l’estiu. Aquest mes de juliol, a banda de la nostra II Taula Territorial d’Economia Social de l’Hospitalet, i de les sessions d’acompanyaments a projectes de futures cooperatives, realitzem 3 formacions més, mitjançant el format online, és a dir, via Zoom.

En primer lloc, el passat 9 de juliol, vam participar al curs de SEO i posicionament Web de l’Escola d’Estiu de l’Apostrof becant a 4 projectes que estan actualment acompanyats per La Col·lectiva, de forma integral, i per tant, també a l’àmbit de la comunicació i el marketing i pels quals el SEO és una eina necessaria per a implementar a les seves webs i comunicacions.

En segon lloc i després de realitzar una enquesta entre el nostre teixit amb l’idea d’ajustar les propostes als interesses reals de la nostra comunitat, un dels temes força votat ens ha animat a portar a terme una dinàmica formativa a càrrec del nostre tècnic de La Col·lectiva, Francisco Esteban (blog / Linkedin), soci de la cooperativa Tarpuna.

Sessió de formació online sobre eines digitals per al treball col·laboratiu (una mica més enllà del Google Drive, introduirem també algunes eines que es poden utilitzar en entorns d’aprenentatge). Intentarem que sigui pràctica, utilitzant algunes d’aquestes eines per fer exercicis durant la sessió (Mentimeter, Trello, PadletWooclap, etc.) Important: serà una sessió introductòria, no pas d’aprofundiment sobre cap de les eines, tot i que sí que farem exercicis pràctics i un “passeig pels núvols” per algunes d’elles.

D’altra banda, aprofitant que està oberta la convocatòria de subvencions ACOL, possible porta d’accés a la regularització de persones migrants, i aprofitant també que tenim contacte amb Karim Sabni El Garraf, membre fundador de Social Project 4.0, portaveu de Girona Acull i COF i expert en estrangeria i moviments migratoris, hem pensat que potser us podria interessar compartir una estona amb ell per parlar de tot plegat, incloent-hi l’esmentada convocatòria. (Tanmateix, us recordem que també realitzarem la xerrada Regularització Ja via acte en streaming al nostre canal de Youtube.

El públic preferent d’aquesta xerrada, seran tant les persones tècniques dels Ateneus Cooperatius de Catalunya (formació interna i sociabilitzar coneixements), com a cooperatives, empreses, autònoms, ONGs, associacions amb volum i activitat econòmica i per tant amb capacitat de contractació des d’aquesta subvenció. Aquesta sessió sobre la subvenció ACOL està prevista pel proper dilluns 20 de juliol de 10 a 12 h.

Si hi esteu interessades a qualsevol de les propostes, ompliu el següent qüestionari i us farem arribar el link d’accés a la sessió.

La participació en les activitats del programa d'Economia Social (com les que organitza La Col·lectiva) està subjecta a un seguit de condicions que entre altres aspectes recullen el tractament que es farà de les vostres dades segons la nova Llei del RGPT i el permís per utilitzar la vostra imatge per a arxiu i difusió de l'activitat, i mai amb cap ús comercial. Us demanem tota aquesta informació per a acreditar la participació a les nostres activitats davant les administracions que aporten recursos per a la seva realització. Totes les formacions, tallers, xerrades o esdeveniments de La Col·lectiva son OBERTS i GRATUÏTS per a totes les persones i cap camp d'aquest formulari serà un factor excloent de la participació.
Veure termes i condicions: https://aracoop.coop/politica-de-privacitat-i-dades
Veure condicions de participació: https://aracoop.coop/condicions-de-participacio-2

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *