Vine i participa en la II Taula Territorial de la Col·lectiva!

Des de la Col•lectiva convidem a totes les entitats, col·lectius o persones, pròxims a l’Economia Social i Solidària, és a dir, a tots els veïns i veïnes de la ciutat que creïn en  un model diferent d’economia i relacions comunitàries, a participar en la II Taula Territorial de la Col•lectiva 2019-2020 el pròxim dissabte 11 de juliol a les 11 hores a la Casa Galega de l’Hospitalet, ubicada al barri de Santa Eulàlia.

A aquesta ocasió, proposem una trobada distesa, amb un pica-pica/ vermut que hem organitzat a la Casa Gallega del municipi, on celebrar que podem tornar a mirar-nos als ulls i a reunir-nos físicament, sense una pantalla entre mitjanes (mantenint les mesures de seguretat sanitària corresponents).

Un dels nostres principals objectius amb aquesta trobada, és poder posar en comú estratègies que ens permetin encarar millor i col·lectivament la crisi econòmica que ha desencadenat la Covid-19.

Així doncs, en una primera part d’aquesta segona edició de la trobada sectorial de l’Economia Social i Solidària de l’Hospitalet, compartirem el que s’ha fet des de la I Taula Territorial i quines eines s’estan activant des de l’Ateneu Cooperatiu, La Col·lectiva.

En la segona part, ens enfocarem a veure quins espais d’intercooperación existeixen entre les assistents i aquells que poden facilitar-se des de la Col•lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, de cara a nous reptes en l’economia dels barris i entitats de L’Hospitalet.

Us animem a sumar les vostres idees al qüestionari sota aquestes línies, tant si podeu venir físicament el dissabte, com si no podeu, però teniu propostes que voleu compartir amb la resta del teixit social al voltant de la II Taula Territorial de l’Economia Social i Cooperativa de l’Hospitalet, organitzada per La Col·lectiva.

Hecho con Padlet

 

La Taula Territorial de l’Economia Social i Cooperativa, és un espai de trobada que es convoca de manera periòdica per part de la Col•lectiva l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet i on l’Economia Social i Solidària es troba per a compartir les seves inquietuds sobre la situació de la ciutat de l’Hospitalet i del sector, així com traçar sinergies i reptes compartits.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *