Taller formativo sobre eficiencia energètica i energia justa

La Col·lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet, vol continuar compartint eines i recursos des de l’Economia Social i Solidària que pensem poden ajudar a resistir a aquesta crisi econòmic-sanitària que s’ha generat per la Covid19, al mateix temps que anem fent passos cap a una transformació del model de consum i producció.
A aquesta ocasió, volem compartir la presentació del taller col·lectiu per la millora en l’eficiència energètica i despesa en la factura de la llum i aigua, perquè el teixit social, associatiu i cooperatiu de la ciutat, pugui aplicar-lo als vostres negocis i les vostres llars, així com difondre en els vostres cercles.

En cas d’estar interessat/da, escriu-nos un mail a lacollectiva@ateneulh.coop abans del 10 de juliol indicant quantes persones sereu en la sessió; així fer grups petits i poder fer un seguiment més al detall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *