Regularització… Ja!

El pròxim dimecres 15/07/2020 a les 20 h La Col·lectiva ha organitzat una xerrada online que serà retransmesa en directe al seu canal de YouTube sobre “Regularització Ja”, amb la participació de:

  • Norma Falconi (Papers Per a Tots i Sindillar/Sindihogar)
  • Mariana Araujo (jurista especialitzada en migració i membre de la campaña Regularització Ja)
  • Lamine Bathily (Sindicat Popular de Venedors Ambulants)
  • Serigne Mamadou (La Voz del Pueblo migrante)

La xerrada serà dinamitzada per les tècniques de La Col·lectiva Norma Véliz i Agnes Essonti.

Davant l’emergència sanitària provocada pel COVID19 a tot el món, centenars de temes han sortit a la llum com a necessaris i fins i tot urgents de tractar. La regularització de persones a l’estat espanyol és un d’ells.

A més de tot l’enrenou mediàtic que ha tingut el moviment #RegularizaciónYa en els dos últims mesos, un total de 1131 adhesions d’entitats, col·lectius, associacions, entre d’altres, ha tingut la carta de demanda a el govern de l’estat espanyol, publicada a la pàgina creada per fer visible l’objectiu que s’han plantejat i que figura expressat clarament en la PNL presentada el passat 19 de juny: “una regularització urgent, permanent i sense condicions, que inclogui a totes les persones i no només a les que pertanyen a un sector laboral o situació “.

L’Hospitalet de Llobregat és la segona ciutat de tot Catalunya amb major índex de persones migrants i d’orígens diversos després de Barcelona, ​​per tant apel·lem a la construcció d’una societat acollidora, solidària, lliure d’estereotips o prejudicis, amb la finalitat d’afermar la solidaritat i el respecte mutus.

Avui volem fer evidents les violències institucionals de què són víctimes les persones que per diverses raons han migrat. Per això, com Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet volem escoltar les companyes i companys migrants i racialitzades que formen part de la iniciativa.

Som conscients que l’economia social i solidària és una alternativa més digna i més justa, que es podria posar a el servei de la regularització de persones.

La participació en les activitats del programa d'Economia Social (com les que organitza La Col·lectiva) està subjecta a un seguit de condicions que entre altres aspectes recullen el tractament que es farà de les vostres dades segons la nova Llei del RGPT i el permís per utilitzar la vostra imatge per a arxiu i difusió de l'activitat, i mai amb cap ús comercial. Us demanem tota aquesta informació per a acreditar la participació a les nostres activitats davant les administracions que aporten recursos per a la seva realització. Totes les formacions, tallers, xerrades o esdeveniments de La Col·lectiva son OBERTS i GRATUÏTS per a totes les persones i cap camp d'aquest formulari serà un factor excloent de la participació.
Veure termes i condicions: https://aracoop.coop/politica-de-privacitat-i-dades
Veure condicions de participació: https://aracoop.coop/condicions-de-participacio-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *