I, a tu? Quina formació t’interessa?

A La Col·lectiva, les tècniques estem tramant noves formacions online i presencials cap a la tardor 2020. Pròximament, compartirem una agenda de tallers presencials que es portaràn a terme al setembre i l’octubre 2020, seguint la línea de l’agenda de formacions La Col·lectiva.

Però, paralelament seguim ideant nous formats i temàtiques. Per això us consultem ara. Hem pensat unes propostes formatives per compartir sabers cooperatius, que creiem que tenen molt a veure amb  els interessos al voltant del teixit associatiu, cooperatiu i social de l’Hospitalet, però també de la resta d’agents del nostre ecosistema dins de l’Economia Social i Solidària.

Però, volem confirmar aquest interès i fer una enquesta entre vosaltres, ja sigueu veïnes, entitats, associacions, cooperatives, col·lectius, projectes acompanyats per La Col·lectiva, o no, per a recollir les vostres impressions i poder dissenyar l’oferta més completa i interessant acord a la gent que pugui beneficiar-se d’ella. Recordem que totes les formacions, tallers, curs i activitats de La Col·lectiva, són obertes i gratuïtes.

Si us plau, comparteix les teves respostes a aquest formulari:

Sabers Cooperatius

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *