Formació Online: Estatuts

El proper dimecres 17 de juny de 16 a 19 h tindrà lloc el taller online “Estatuts: particularitats a tenir en compte de cada tipus de cooperativa” que forma part del programa de sessions d’assessorament tècnic, econòmic i jurídic del programa d’Economia Social.

Es tracta d’un taller de 3h dinamitzat per persones expertes en economia social i cooperativa i dirigit a professionals i personal tècnic de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, personal tècnic assessor, persones emprenedores i sòcies cooperativistes, a més d’associacions i altres entitats o empreses que puguin optar per la transformació a cooperativa. Es requereix un mínim coneixement previ. El taller inclourà casos pràctics i continguts teòrics.

Els objectius principals d’aquest taller són:

  • Conèixer els drets bàsics de l’empresa cooperativa per poder contextualitzar de forma adequada en la missió d’assessorament, prescripció o gestió empresarial.
  • Explorar els elements que són específics de la gestió de l’empresa cooperativa a diferents nivells: econòmic, laboral, fiscal, societari i organitzacional.
  • Adquirir les eines i coneixements necessaris per poder oferir un servei d’assessorament de qualitat.
  • Actualitzar, ampliar i aprofundir en el model d’empresa social i cooperativa amb una mirada pràctica i molt operativaper a fomentar la creació, la transformació o el creixement d’empreses d’economia social i cooperativa.
El taller serà facilitat per Calidoscoop SCCL www.calidoscoop.coop
Us podeu inscriure al següent formulari: https://ja.cat/C3NFF
¡Animeu-vos-hi! Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres per email lacollectiva@ateneulh.coop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *