Market Place: Es busquen empreses solidàries davant la crisis del Covid-19

Des d’‘ACCIÖ- Agència per la Competitivitat a l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, s’ha engegat una iniciativa cooperativa per a connectar des d’una borsa de recursos d’empreses que puguin produir solucions sanitàries i/o també tecnològiques ùtiles en el context de l’estat d’alarma del Covid-19 i acordes a les necessitats, tanmateix, d’empreses o entitats que comuniquin al mateix MarketPlace Covid-19  quines són aquestes.

Per tant és un projecte que vol esdevenir un punt de trobada virtual, un espai de connexió entre oferta i demanda per fer front a l’emergència sanitària provocada pel Covid-19. Per a registrar-se s’ha habilitat aquesta web. Des d’allà, analitzaran ofertes i mouren las demandes amb la màxima agilitat, sempre que s’ajusti als objectius d’aquest Marketplace.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *