Coronavirus: Mesures especials La Col·lectiva

(Informació actualitzada a data 27/04/2020)

Ens trobem davant una situació d’alerta excepcional per a controlar la propagació del Coronavirus o Covid19, per aixó, seguint les recomanacions sanitàries de les autoritats competents, La Col·lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, ha cancelat des del passat 13 de març, totes les nostres activitats, formacions, xerrades i tallers presencials i per tant, oberts al públic.

Durant els pròxims dies continuarem amb la nostra activitat de forma telefónica i digital; i farem els nostres acompanyaments a projectes cooperatius mitjançant eines de comunicació online. El nostre mail: lacollectiva@ateneulh.coop continua obert i totes les nostres tècniques estaran operatives per a donar resposta per teléfono, mail o xarxes socials.

Aquestes mesures extraordinàries i no volgudes es mantenen fins a nou avís.  Anirem actualitzant la informació i les noves dates per a futures activitats.

Des de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya s’ha elaborat aquesta guia amb informació practica sobre les mesures laborals i fiscals adoptades pel Govern estatal i que afecten a autonoms/es, cooperatives i entitats. Podeu consultar tota la informació aquí o pinxant a l’imatge de sota: 

Aprofitem aquesta comunicació per a demanar-vos col·laboració amb aquesta enquesta elaborada per la Confederació de Cooperatives de Catalunya per conèixer l’impacte d’aquesta crisis sanitària i social sobre el món de l’Economia Social:

També recomanem la lectura de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *