(Ajornada) Jornada Relleu Cooperatiu i Cooperatives de Serveis

(Activitat AJORNADA per motius aliens a l’organització. Motius de salut pública derivats de les alertes sanitàries del Coronavirus)

La Col·lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, i UGT l’Hospitalet de Llobregat hem organitzat la Jornada Relleu Cooperatiu i Cooperatives de Serveis, que es portarà a terme, el pròxim 19 de març a les 12 hores i que comptarà amb la participació i cloenda d’en Camil Ros, secretari general d’UGT Catalunya.

L’objectiu d’aquesta trobada és, per una banda, compartir informació sobre el món de l’economia social així com sobre els diferents models de cooperatives que existeixen. I per altra banda, traslladar les possibilitats que el Relleu Cooperatiu aporta, al moment pròxim al tancament d’una empresa o petit negoci, des de la prioritat de no perdre l’activitat econòmica i que les mateixes treballadores assumeixin aquest relleu a la gestió col·lectivitzant l’estructura empresarial amb una cooperativa.

Tot i que l’acte és obert a qualsevol persona interessada, el disseny del mateix està adreçat especialment a les delegades sindicals i a les afiliades al sindicat UGT l’Hospitalet de Llobregat.

Aquest acte és fruit de la cooperació i interès mutu d’ambdues organitzacions per estendre la cultura i valors cooperatiu; també, per donar a conèixer els recursos que La Col·lectiva, com a agent social i econòmic, desenvolupa a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, com a referent del món de l’economia social i cooperativa.

 

Relleu Cooperatiu i cooperatives de serveis

19/03/2020 a les 12 hores a la seu d’UGT l’Hospitalet

(Rambla de la Marina, 429, l’Hospitalet de Llobregat 

Més informació:

Guia Relleu Cooperatiu La Col·lectiva

La Col·lectiva 630117275 / mail:  lacollectiva@ateneulh.coop      web: http://ateneulh.coop

UGT l’Hospitalet  933 38 92 53 / mail: ugt@hospitalet.ugt.org  web: http://ugt.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *