(Ajornada) Xerrada introductòria sobre l’Economia Social i el Cooperativisme

(Activitat AJORNADA per motius aliens a l’organització i de salut pública, degut a les alertes sanitàries del Coronavirus)

Des del Punt Òmnia Fundació Akwaba i des de La Col·lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, hem organitzat una xerrada introductòria sobre l’Economia Social i el Cooperativisme, el pròxim dilluns 16 de març a les 16:30 hores, a la seu de Comunitat Activa/ ABD (entitat agrupada de La Col·lectiva), al carrer Mare de Déu dels Desemparats, 57 del barri La Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat.

És una activitat oberta a totes les entitats i veïnes interessades en conèixer altres exemples d’activitat econòmica i com aquestes poden esdevenir un model amb un impacte social, col·locant a les persones al centre. Igualment, la xerrada vol aproximar-se a les diferents tipologies i característiques de les cooperatives.

Demanem, si us plau, confirmar assistència a aquest mail: suport@ateneulh.coop

L’objectiu és que participem d’un diàleg, i des d’allà construir plegades per a poder transformar els nostres barris des dels valors de l’economia social i cooperativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *