Cultura_Coop a l’Hospitalet: experiències de cooperar dins dels mitjans de comunicació, de la creació artística i cultural, i del sector musical

INFORMACIÓ D’ULTIMA HORA:

Per motiu d’agendes molt plenes aquest dissabte, La Col·lectiva i Indigestio hem decidit ajornar el Fòrum Indigestió Col·lectiva. Informarem sobre la següent data per crear un espai de trobada de mirades diverses sobre economia i sector cultural

Des de La Col·lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, estem preparant un cicle, a l’Hospitalet de Llobregat, que es dirà Cultura_Coop i que té com a objectiu impulsar el coneixement del model de cooperatives dins dels sectors culturals, amb especial visió local, per a fomentar la creació de noves cooperatives. Entenent que, aquestes cooperatives poden complir el doble objectiu de generar auto-ocupació laboral i, també, enfortir el teixit de l’economia social amb nous projectes.

Volem conèixer experiències  col·lectives, de tota mena, al voltant de la creació musical, artística, cultural; des de les professions lligades a la producció, l’edició, la comunicació i la premsa. Volem generar un espai de conversa, amb la interacció amb projectes de cooperatives ja consolidades o de col·lectius amb clars valors cooperatius que han trobat un camí compartit professional des de l’auto-ocupació/ auto-gestió.

El cicle està estructurat en tres taules o jornades, totes es faran a l’EMMCA (Escola Municipal de Música i Centre d’Arts de l’Hospitalet de Llobregat):

  • Mitjans de comunicació i cooperatives (divendres 21/02 a les 19 hores)
  • AJORNAT: Fòrum Indigestió Col·lectiva: Art/creació cultural i cooperatives (dissabte 22/02 a les 11 hores)
  • Música i Cooperatives (Dissabte 22/02 a les 18 hores)
    • Amb la participació de Cooperativa de Músics de Girona (Musicat), Las Pibas Producen (pendent encara noves confirmacions).

Com a cloenda hi haurà una jam session, dinamitzada per l’Escola Municipal de Música i Centre d’Arts de l’Hospitalet a la qual convidem també, a totes les persones interessades, a participar-hi.

Per aquest motiu, convidem a totes les persones creadores, curioses, defensores dels valors cooperatius a venir i sumar-se a aquestes taules per explicar les seves experiències, recorreguts, necessitats, potencialitats, ideas, propostes…

Volem compartir i sociabilizar tot això sobre com fer possible un mitjà de comunicació lliure i independent des de la fòrmula cooperativa; com generar espais alternatius  de creació artística, cultural o musical,  com fer-ho, a més a més, amb visió de gènere. Com trobar vies d’ingressos, vies per a consolidar el treball digne en el sector, com guanyar col·lectivitzant; i també analitzant les dificultats compartides i els reptes detectats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *