I Taula Territorial de l’Economia Social i Cooperativa per transformar l’Hospitalet de Llobregat

El pròxim dissabte 1 de febrer, La Col·lectiva, l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet ha organitzat la I Taula Territorial de l’Economia Social i Solidària per transformar l’Hospitalet de Llobregat 2020. La convocatòria tindrà lloc a la Biblioteca de Bellvitge a partir de les 10 hores.

Aquest serà un espai de trobada, coneixement, detecció de necessitats i presentació tant del projecte marc general de La Col·lectiva, a aquesta tercera edició al municipi, com del Pla d’Acció 2020 del nostre Ateneu Cooperatiu, dissenyat per engegar iniciatives diverses que acompanyen, inspiren i transmeten valors cooperatius com a alternativa viable i sostenible a l’ocupació laboral. Però també adreçades a un altre model de relacions comunitàries, un consum conscient i un respecte pel territori, el veïnatge i el Medi Ambient.

D’aquesta manera, l’acte començarà amb diversos parlaments institucionals, per a continuació obrir un espai d’intercanvi d’informació entre les diverses entitats que formen part de l’equip motor i promotor de La Col·lectiva. Un recorregut per les diagnosis sobre l’estat de l’Economia Social i Solidària a la ciutat, el territori, així com de les possibilitats que s’obren des del cooperativisme i els seus valors.

La segona part de la Taula Territorial consistirà en una dinàmica de detecció de necessitats des de les aportacions del teixit associatiu i cooperatiu de la ciutat, la Xarxa d’Economia Social i Solidària de l’Hospitalet.

A continuació, la Taula Territorial es traslladarà a la cafeteria del Casal de la Gent Gran de Bellvitge, molt a prop de la biblioteca. Allà es farà una presentació del CultiuCOOP, una proposta concebuda com a laboratori de cooperatives des de la participació d’altres projectes col·lectius.

Entre els projectes que es presentaran a aquesta primera edició del CultiuCOOP està la cafeteria del Casal de la Gent Gran de Bellvitge a càrrec de la gestió de la cooperativa Mujeres Pa’lante. Aquest projecte singular d’inserció laboral amb visió feminista i des del territori, s’encarregarà d’oferir el dinar a les participants de la Taula Territorial que vulguin compartir un moment d’oci posterior.

Dinar Popular I Taula Territorial La Col·lectiva

El mateix dia 1 de febrer, amb un preu popular de 7 euros, es podrà gaudir d’un menú elaborat amb productes de proximitat i acord a les necessitats i hàbits alimentaris de cada persona que s’inscrigui. La cooperativa Mujeres Pa’lante i l’equip de dones que porta la cafeteria del Casal de la Gent Gran de Bellvitge seren les nostres anfitriones.

Si vols compartir el nostre dinar popular, inscriu-te si us plau i deixa les teves dades al següent formulari:

Please enter your email, so we can follow up with you.

Si tens qualsevol problema amb aquest formulari, si us plau, ens pots escriure a aquest mail: lacollectiva@ateneulh.coop detallant les teves necessitats amb el dinar.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *