Acte Memoria i Cultura Cooperativa al Museu de l’Hospitalet de Llobregat

El pròxim dimecres 15/01/2020 a les 19 hores presentem al Museu de l’Hospitalet (edifici l’Harmonia) la part local corresponent a l’Hospitalet de l’exposició ‘Catalunya, Terra Cooperativa’ que, actualment, acull el Museu d’Història de la ciutat, comissionada per la Fundació Roca i Galès i per La Col·lectiva i el CELH, la part local L’H.

 

Acte Memòria i Cultura Cooperativa a l’Hospitalet

DIA: 15/01/2020

Hora: 19 horas

Lloc: Museu de l’Hospitalet (edifici l’Harmonia) 

Carrer de Joan Pallarès, 38, 08901 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Per part de La Col·lectiva, Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, convidem a totes les entitats, associacions, veïns i veïnes, sindicats, organitzacions i mitjans de comunicació de la ciutat a acompanyar-nos en aquest recorregut pel passat i present de les cooperatives a la ciutat.

Farem visita guiada i explicativa, a càrrec de en Manel Domínguez del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i d’un representant de la Fundació Roca i Galès, tant de la part general de la mostra com de la local.  Una oportunitat per descobrir dades tan curioses com la visita de la pensadora Emma Goldman als terrenys de cultiu cooperativitzats de l’Agricola Colectiva de l’Hospitalet de Llobregat.

Per tal d’ajudar-nos a organitzar les visites guiades i el format de la presentació, us demanem si us plau, acreditar-vos per a confirmar la vostra assistència.

Podeu omplir el següent formulari o enviar-nos un mail  lacollectiva@ateneulh.cat amb les vostres dades personals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *