Arranquen les reunions de La Col·lectiva amb entitats locals, en cerca de sinergies i vies de col·laboració

Des de fa unes setmanes, el equip humà encarregat de portar a terme la III edició de La Col·lectiva Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet de Llobregat ha engegat la seva activitat. Entre les primeres passes, han començat les reunions bilaterals i grupals amb entitats locals, tan agrupades com no, per tal de trobar punts de connexió i col·laboració que es tradueixin en un impuls per a l’economia social i solidària al municipi.

Entre les reunions, destaquem els primers contactes amb alguns sindicats (per a explorar el relleu cooperatiu d’empreses o negocis en problemes, liquidació o jubilació de propietaris), amb mitjans de comunicació locals o amb entitats com a Itaca per coordinar el programa de cooperativisme en les escoles de l’Hospitalet.

De la mateixa forma, hem realitzat un parell de trobades amb altres Ateneus Cooperatius d’arreu del terrotori català. Com ara, a la foto del grup de treball de comunicació de la xarxa d’ateneus cooperatius.

No obstant això, també hem pogut acompanyar ja a un parell de projectes de cooperatives incipients que volen construir noves fórmules d’economia i d’auto-ocupació a la ciutat. Hem resolt dubtes tècniques, sobre fiscalitat o normativa, però també he engegat un pla de marketing online i comunicació.

La III edició de l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet, La Col·lectiva, vol ser un punt de trobada per a totes les persones que dessitjen un nou marc social i económic per a la seva feina, des dels principis rectors de la cooperació, i no pas des de la competència del mercat capitalista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *