Comunicat de L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet per la sentencia del procés

L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet De Llobregat manifesta el seu desacord amb la sentència del Tribunal Suprem pel procés i lamenta la judicialització de la política.

Des de L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet De Llobregat rebutgem que representants de la societat civil i polítics hagin estat condemnats entre 9 i 13 anys de presó per defensar, de manera democràtica i pacifica, el dret a votar i a expressar la voluntat de la ciutadania catalana.

Consideren que la sentència del Suprem s’allunya clarament del que reclama la majoria de la societat catalana i que contribueix a la fractura social: “Solucions polítiques a conflictes polítics. El diàleg i la negociació són l’única sortida.

Ni la via judicial ni la policial ni la repressiva podran resoldre-ho, tot el contrari, per això
cal una negociació política entre Catalunya i l’Estat”.

Fem una crida a les entitats socials i a la ciutadania a mobilitzar-se cívicament, com sempre ha estat, i a participar en els diversos espais de defensa dels valors de la cohesió, els drets i les llibertats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *