PRIMERA FIRA D’ECONOMIA SOCIAL D’HOSPITALET DEL LLOBREGAT

L’Ateneu cooperatiu “La Col·lectiva” participa en la primera edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de l’Hospitalet com un dels referents amb més força local

La primera Fira d’Economia Social i Solidària de l’Hospitalet, celebrada durant el dia d’avui al Mercat de la Florida,  ha servit per donar visibilitat a la feina de totes les agrupacions i projectes que treballen per fer possible un model econòmic alternatiu a la ciutat.

La xerrada sobre supermercats cooperatius organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet ha estat un dels actes que han despertat més interès entre els assistents.

Després de dos anys treballant per impulsar l’economia social i solidària a l’Hospitalet, l’Ateneu cooperatiu “La Col·lectiva” ha participat avui, com una de les entitats referents, a la primera fira d’Economia Social i Solidària de la ciutat (FES L’H) que la XES L’Hospitalet ha organitzar amb motiu de la seva presentació a l’àmbit local.

Durant tot el dia d’avui, el Mercat de la Florida ha esdevingut l’escenari de la primera edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de l’Hospitalet. Un esdeveniment que, tot i celebrar-se per primer cop a la ciutat, ha servit per posar en relleu les diferents iniciatives que treballen per fer possible un altre model econòmic i de consum a la ciutat.

Coop de mà, Contorno Urbano, Educa Escola, Eduvic i Drecera han estat presents a la FES L’H com a agrupades de L’Ateneu Cooperatiu “La Col·lectiva”, posant de manifest la feina feta a l’Hospitalet durant aquests últims dos anys, així com presentant el treball dels diferents projectes que l’Ateneu acompanya.

Com a entitat difusora d’iniciatives relacionades amb l’ESS i aprofitant l’escenari de l’acte, des de l’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet s’ha realitzat una xerrada sobre supermercats cooperatius que, realitzada per Nuria Vega i Carmen Campo de Foodcoop BCN, ha parlat sobre aquest model de supermercat que aposta per un consum responsable, just, ètic i sostenible. El cantant Dani Caracola ha posat la nota musical a la xerrada, cantant la versió de la cançó de Maria del Mar Bonet “Què volen aquesta gent?”, convertida des de fa un temps en l’himne de l’economia social.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *