TAULA TERRITORIAL: “DIVERSITAT FUNCIONAL I EL MERCAT LABORAL”

DIVERSITAT FUNCIONAL I EL MERCAT LABORAL

 

El proper 26 de setembre tindrà lloc la cinquena taula territorial de l’ateneu cooperatiu d’Hospitalet. “Diversitat funcional i el mercat laboral” et convidem a participar amb nosaltres d’aquesta ponència on amb la col·laboració de les entitats de la ciutat que lluiten cada dia per normalitzar la vida de les persones amb diversitat funcional coneixerem com està la situació al mercat laboral i escoltarem les propostes actuals per continuar avançat en l’inclusió al món del treball.

L’acte es realitzarà a C/Buenos Aires 12-14 local cantonada. 08902 L’Hospitalet de Llobregat al local d’Escola Educa l’agrupada de l’ateneu encarregada d’organitzar aquesta taula. L’horari serà de les 18 a les20 hores. I aquest serà l’escaleta:

18,00h: Trobada

18,10h: Presentació

18,15h: Intervencions de les ponents

19,15h: Espai obert de debat

19,45h: Moment de networking

Comptarem amb les companyes de, “No somos invisibles”, Tallers Bellvitge, de la Terra, ACORDIS (Associació Coordinadora de Persones amb Discapacitat) i Sumem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *