DIMENSIÓ HUMANA DE LA COOPERATIVA

El pròxim dia 3 d’octubre realitzarem conjuntament amb Fil a l’agulla una formació on tractarem les relacions humanes i com compaginar-les a l’hora de treballar. Hi ha moltes experiències que ens diuen que sense posar atenció a les persones, les relacions i els conflictes, els projectes fracassen, o tot i seguir actius, hi ha molt de patiment i malestar. En aquesta sessió doncs explorarem com tenir cura de les persones i les relacions dins les organitzacions posant el focus en la gestió emocional, la gestió dels lideratges i el poder, l’organització interna, la cultura del grup, etc.

 

Les formacions es realitzaran al Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44.
I l’horari, serà de 18 a 20.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t a través del següent formulari.

A quina entitat o empresa pertanyis, si no pertanyés a cap, posa-ho també.
Posa el teu número de contacte per si hagués algun canvi urgent d'espai o de data.
Selecciona la formació en la qual estàs interessada o interessat a participar. Les formacions es realitzaran al Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44. I l’horari, serà de 18 a 20.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *