V de Vermut, Dia Internacional del Cooperativisme

V de Vermut, Dia Internacional del Cooperativisme

El vinent dia 6 de juliol celebrarem el dia internacional del cooperativisme totes juntes, les agrupades de l’ateneu, les col·laboradores i els veïns i veïnes.

Iniciarem el matí amb una ruta de memòria històrica i cooperativista al barri de santa Eulàlia, de la mà de Manuel Domínguez president del Centre d’estudis de l’Hospitalet. El punt de sortida serà la boca de metro de línia vermella de Santa Eulàlia, sortida Riera Blanca. A les 11 hores.

Posteriorment tindrà lloc el Vermut al carrer Garraf 31, a la galeria de Contorno Urbano, una de les agrupades de l’ateneu. Aquest, té l’objectiu de reunir-nos a tots el que treballem pel model cooperatiu com les persones que les desconeixen per gaudir juntes i poder intercanviar experiències i començar a conèixer aquest model d’economia. Us esperem a les 12h!

NO PODEU FALTAR!! COMPARTEIX AMB LES TEVES VEÏNES I VEÏNS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *