Construïm junts el futur de l’economia social i cooperativa

Avui l’equip de “la Col·lectiva” ha participat en l’acte Construïm junts el futur de l’economia social i cooperativa organitzat pel programa D’economia social de la generalitat a Cotxeres de sants.

En l’acte s’ha presentat el programa d’Economia Social 2019 fent un repàs del treball realitzat l’any 2018. I s’ha donat pas a una dinàmica d’intercanvi d’experiències de l’ecosistema de l’economia social i solidària, amb tots els equips territorials de tots els Ateneus cooperatius que han participat.

Aquesta dinàmica ens permet conèixer més el territori i com es treballa a cadascun d’ells, així com explora les possibilitats de col·laboració i a l’entorn més pròxim. Per continuar treballant i seguir teixint xarxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *