XXIII FIRA DE LA SOLIDARITAT I SUPORT MUTU

29 I 30 XXIII FIRA DE LA SOLIDARITAT I SUPORT MUTU

Els pròxims dies 29 i 30 de març tindrà lloc al barri de Can Vidalet, a L’Hospitalet del Llobregat, la XXIII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu. Aquest any amb el lema com missatge “SOMOS MÁS QUE MONIGOTES“.

Aquesta fira té l’objectiu de visibilitzar la situació d’esgotament de les persones del barri per les condicions que són sotmesos i com no es rendeixen. Aquests dies surten al carrer per reivindicar els seus drets i donar visibilitat a projectes socials que posin a les persones al centre de la política, l’economia i del dia a dia.

La Col·lectiva participarà el dia 30 per exposar la realitat en positiu de projectes cooperativistes que segueixen endavant, malgrat el seu entorn capitalista. I donarà a conèixer l’economia social i solidària a totes les persones que s’apropin a la fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *