TEIXINT XARXA TERRITORIAL

Continuem treballant per construir xarxa i per enfortir-nos entre totes amb el treball col·lectiu dels agents actius als barris.

La setmana passada, vam anar a visitar la Fundació Akwaba. Un projecte liderat per dones, situat al barri de Collblanc-Torrassa, ens van explicar tota la feinada que fan de cooperació internacional, formació, acollida de persones nouvingudes i projectes educatius amb diversos centres de la ciutat.

Avui hem estat amb la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet, no només dóna suport a músics emergents de L’Hospitalet, sinó que també treballa amb més de 30 centres educatius de la ciutat. Col·labora en diversos festivals, duent a terme projectes de dinamització veïnal, entre moltes altres activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *