4º Taula Territorial: Mirada i recorregut de l’economia feminista

Mirada i recorregut de l’economia feminista

 

El passat dijous 07 de març, va tenir lloc la  taula territorial organitzada per La Col·lectiva. L’acte va girar en torn els reptes que hi havia d’assumir l’ateneu aquest any 2019 i quines serien les eines que faríem servir per desenvolupar aquestes tasques.

L’acte va començar amb un resum del treball realitzat el passat any 2018 per part de l’Alícia Bolancé que va donar pas a la Rocío Ramírez que hi participava en representació de l’ajuntament. Seguit d’això els companys de l’ateneu Josep Pedrosa i Joan Muntanè van parlar dels eixos a treballar aquest 2019.

Després d’aquesta presentació es va donar pas a la taula de debat moderada per l’escriptora Guernica Facundo. Prèviament va exposar la situació actual de les dones i va parlar de la importància d’un model econòmic que tracti a totes les persones per igual, on les cures no siguin una càrrega per les dones de forma preestablerta per rols patriarcals i de la necessitat de models com el cooperativista que doni veu a totes les persones que fan el treball, per igual.

Durant la taula de debat les companyes de “La Paleta” de “Japi” i “Kampi ki Pugui” ens parlen de les seves experiències com cooperatives, associacions i col·lectius a la ciutat en clau feminista. I de totes les possibilitats que es generen en treballar dins d’un model cooperativista.

Per acabar la cooperativa, DIOM Coop va realitzar un mos que va permetre a les assistents podem compartir de forma informal les seves experiències i dubtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *