Xerrada “La Bomba. Històries de la cooperativa d’habitatge de L’Hospitalet”

Segona xerrada a la Sala Chill out de la Biblioteca!

Una trobada amb antics veïns i veïnes que van viure el moment de creació d’una de les cooperatives d’habitatge més implicades, antigues i horitzontals de L’Hospitalet: la Cooperativa d’Habitatges Obrers de la Bomba.

(Min 13′ 50”)

A partir de l’experiència dels barraquistas de Casa Antúnez, un grup de veïns de la barriada de la Bomba comença a autoorganizar-se per aconseguir habitatge digne i a preu assequible per a les famílies. Això es va convertir realitat al 1968 i 1969, amb el lliurament de les claus dels blocs Zeus i Neptú. Què va passar amb les dinàmiques comunitàries i de solidaritat que existien en la barriada després de ficar-se en un pis?

Un passat de suport mutu, lluita pel dret a un habitatge digne i cooperació que recuperarem al mateix temps que presentem el Butlletí de la Cooperativa d’Habitatge.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *