Jornada Economia Feminista a FestelParc

…I com a tancament de les Festes de Bellvitge, vam plantejar una jornada on compartir què entenem (i exemples que així ho duen a terme) per economia feminista.

Isabel Segura, investigadora i professora especialitzada en recuperar la història de les dones treballadores de les fàbriques. Ha escrit diversos llibres, tant de casos que procedeixen de Barcelona com de la seva ciutat natal: l’Hospitalet de Llobregat. Isabel va compartir amb nosaltres com ha estat l’evolució de la lluita de les dones per la conquesta dels seus drets.

La Magrana, és un projecte cooperatiu gestionat per dones que facilita espais de trobada, de cures i de suport entre dones i acompanya espais de presa de consciència de la nostra situació per buscar solucions comunes i conjuntes. Com afecta en el nostre territori l’organització social de les cures i les tasques de sostenibilitat de la vida?

Mujeres Pa’lante és un grup de suport mutu entre dones immigrants que donen servei jurídic, sociolaboral o psicològic i on aposten per l’autoocupació mitjançant la cooperativa que porten engegant des de fa temps.

Tot això i molt més, per exemple com fer perquè l’economia feminista sigui una opció a l’abast de totes?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *