Jornada Projectes Singulars de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius

 

Aquesta setmana vam compartir els projectes singulars que la Col·lectiva acompanyem amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, recolzats per aracoop.

 

 

Els Projectes Singulars treballen en paral·lel i complementàriament amb els Ateneus Cooperatius i tenen l’objectiu de generar ocupació a través de la creació de nous projectes en el marc de l’economia social i cooperativa. Els projectes que van anar de la Col·lectiva van ser:

 

👉 La Magrana, espai de dones per a l’economia de les cures del cos i a la creació d’ocupació entre dones, acompanyat per Espai Brotes.

👉 La Escola Popular Keras Buti, una iniciativa social, cultural i econòmica de l’associació Lacho Baji Cali i LaFundició. Crear una cooperativa de consum de verdures ecològiques del Parc Agrari del Baix Llobregat en la qual la distribució sigui per dones gitanes que s’estan traient el permís de conduir mitjançant l’associació: enfortir la comunitat i generar ocupació en l’economia social i solidària.

 

Vam poder conèixer a altres projectes molt interessants, que segueixen obrint línies de recerca en relació a la cultura cooperativista, l’economia feminista i l’aposta per un altre model de mercat més sostenible per al món i les persones.

 

Si vols preguntar pels projectes o veure de quina manera col·laborar amb nosaltres, escriu-nos!

Més informació d’aquesta jornada: fes clic aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *