Xerrada: Cooperatives per menjar bé i a un preu just

Dins de la nostra labor per fomentar la creació de noves cooperatives de consum de proximitat i saludable, la Col·lectiva realitzarem jornades on poder debatre amb el barri i les veïnes sobre com transformar els nostres hàbits de consum i alimentaris. A més, una de les missions de l’Ateneu és teixir xarxes entre iniciatives d’agroecologia i de consum conscient. I si pensem entre totes com això pot generar ocupació i garantir el dret a una alimentació saludable?

 

 

Durant la xerrada sobre cooperatives de consum vam veure moltes possibilitats. Van sorgir idees per promoure a L’Hospitalet, com són facilitar als menjadors escolars el seu pas a ecològics. Garantir el dret a la salut de la mà de la proximitat del Parc Agrari i les iniciatives agroecològiques que germinen és un eix de la Col•lectiva.

 

 

Volem agrair a les assistents per venir i aportar, i a l’Associació Lacho Bají Calí per obrir-nos les portes del seu espai per a aquesta trobada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *